Entrées - Voorgerechten
Carte restaurant
Restaurant kaart
Méli-Mélo de tomates et mozzarella, huile d'olives et gros sel - Mengeling van tomaat en mozzarella, olijfolie en grof zout € 15,00
Carpaccio de bœuf aux copeaux de parmesan et à la roquette - Rund carpaccio met Parmezaan schilfers en rucola € 16,00
Demi camembert au four avec des lardons fumés et tomates cerises - Halve camembert in de oven met gerookte spekblokjes en kerstomaatjes € 15,00
Aumonière de chèvre frais au miel, roquette à la fleur de sel - Warm beugeltje met verse geitenkaas en honing, rucola en zeezout € 15,00
Cuisses de grenouille (6 pcs) à la crème d'ail - Kikkerbillen (6 st) in lookroomsaus € 15,00
Scampis
(6 pcs) à l'ail - Scampi (6 st) met lookboter €
15,00
Scampis (6 pcs) Dugléré gratinés - Gegratineerde scampi (6 st) Dugléré € 17,00
Velouté de tomate-potiron méditerranée avc crème aux herbes et croûtons - Mediterrane tomaat-pompoensoep met kruidenroom en broodkorst € 9,00
Service
et T.V.A. compris - Dienst en btw inbegrepen
Exemples - Voorbeelden: