Menu du mois - Maandmenu

Uniquement sur réservation ! 

Enkel op reservering ! 

Menu de Pâques

Pointes d'asperges blanches, flan d'asperges et crevettes grises

Filet d'agneau au romarin, quarts de pommes de terre et trio de légumes farcis

Feuilleté aux fruits rouges sur crème de mascarpone

Prix pour le menu € 45,00

Sélection de vins d'Alsace € 20,00

Service et tva compris

Paasmenu

Witte asperge punten, aspergeflan en grijze garnalen

Lamsfilet met rozemarijn, aardappel wedges en trio van gefarceerde groenten

Bladerdeeg met rood fruit op een mascarponecrème

Prijs voor het menu € 45,00

Selectie van Alsace wijnen € 20,00

Dienst en btw inbegrepen

Flan d'asperges
Flan d'asperges
Filet d'agneau
Filet d'agneau
Feuilleté aux fruits rouges
Feuilleté aux fruits rouges